Stichting Paul Erdos op het web

De eerste studiereis die de stichting heeft georganiseerd is inmiddels afgelopen en iedereen moet het er over eens zijn dat dit niets minder is geweest dan een geweldig succes! De bezoeken aan universiteiten en andere wetenschappelijke instituten waren leerzaam en interessant en de Japanse cultuur heeft bij iedereen herinneringen achtergelaten en de nodige gevoelens naar boven gebracht – op het moment vaak verwarring en frustratie door de taalbarrière – waarvan wij verwachten dat iedere deelnemer er met plezier aan terugdenkt.

Dit betekent ook dat de stichting binnenkort een commissie gaat aanstellen die zich gaat buigen over het vraagstuk waar de volgende studiereis naartoe zal gaan.

One thought on “Stichting Paul Erdos op het web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *